December, de tijd van volle winkels, lekkers, familiebezoek en stressss.

 

Herken jij dat? Ben je net lekker afgevallen komt die rottige decembermaand eraan. Met alle emotie die daarbij komen kijken. Emoties kunnen lastig aanvoelen. Ze zijn ook prachtige richtingaanwijzers. Ze geven door wat jij belangrijk vindt. En wanneer iemand over je grens heen gaat. Ze vertellen je wie je aardig vindt, en wie niet.

In december staan veel mensen stil bij wat er is gebeurd het afgelopen jaar. Er kan verdriet zijn als er minder contact is met een vriend of vriendin. Er kan boosheid zijn als mensen je niet uitnodigen. En dan kunnen er ook veel emoties zijn door corona. Misschien kan je niet iedereen zien die je lief is. Er kan ook frustratie zijn, als je iets anders wilt dan “gewoon” bij iedereen op visite tijdens de feestdagen.

Wat doe jij met die emoties?

Je kan er voor kiezen om die emoties weg te eten. Te verstoppen onder een laagje eten. Je kan er ook voor kiezen om stil te staan bij je emoties. Voel je verdriet, boosheid, frustratie, vermoeidheid of andere emoties. En vraag je af wat jouw emoties je willen vertellen.

Vaak zit er een verlangen onder je emoties. Waar verlang jij naar?

Durf jij het aan? Stil te staan bij je emoties?

 

Fijne decembermaand!

 

PS: Op 8 december start de gratis Quick Start. In 5 dagen ga jij ontdekken welke emoties je wegeet. En wat je kan doen om te stoppen met snacken en snaaien.

Hoe het werkt? Je krijgt elke dag een mail met video en werkboek. Thuis voer je de opdrachten uit. Vragen kan je mailen of in de facebook groep zetten.

Hier vind je meer informatie!