Persoonlijk traject

Neem contact op als je voorkeur uitgaat naar een persoonlijk traject.

Dit kan online door middel van video consulten, of op de praktijk in Boskoop. Tijdens dit traject bespreken we de verschillende stappen.

Speciaal voor jou?

N

1 op 1 begeleiding

N

Als je meerdere gezondheidsproblemen hebt

N

Als je liever niet in een groep zit

N

Persoonlijke aandacht

N

Een op maat gemaakt traject

N

Begeleiding, uitleg en opdrachten

N

Tussentijdse evaluatie en aanpassen van het traject

N

Zodat ook JIJ vrij bent van emotie eten!

Astrid over het persoonlijke trajcet

Als leerkracht heb ik naast de lessen extra taken. Ik merk dat als het me te veel is ik naar eten grijp. Patricia heeft me geleerd stil te staan bij mezelf, wat ik wil en welke stap ik daarvoor kan zetten. Met deze stappen zorg ik beter voor mezelf en heb ik het eten niet nodig als vulmiddel.

De eerste keer voor mezelf kiezen was enorm eng. Er gebeurde van alles in mijn hoofd en in mijn lijf. Nu ik het vaker doe ervaar ik rust. Een heerlijk gevoel En vanuit die rust maak ik mijn eigen eetkeuze. Ik geniet van wat ik eet. (En mijn eetbui kan ik stoppen, want eerlijk is eerlijk, na een half pak koekjes kan ik niet zeggen dat ik dat nog steeds lekker vind ?)

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Dan kijken we of dit traject past bij jou.

15 + 10 =

NB: Emotie eten kan ook voorkomen bij een eetstoornis. Denk aan anorexia, boulimis, binge eating of andere eetstoornissen. Als je je daarin herkent ga naar je huisarts en bespreek dit. Het programma is niet geschikt voor mensen met een eetstoornis!